39e editie Feestweek Bergentheim gaat niet door..


 

De 39e editie van Feestweek Bergentheim de we in week 25 zouden houden is uit voorzorg afgeblazen.

 

Beste allemaal,

 

Een bericht vanuit de Stichting Feestweek Bergentheim waar wellicht voor gevreesd werd: Feestweek 2020 zal helaas NIET door kunnen gaan in verband met alle maatregelen rondom het Corona-virus. Hoewel de eerste activiteit pas op 15 juni gepland staat, willen we geen enkel risico nemen. We waren eerst nog hoopvol dat de situatie zich zou verbeteren, maar de ontwikkelingen in de laatste paar dagen wijzen op het tegendeel.


De maatregelen die nu getroffen zijn door de overheid zijn van kracht
t/m 1 juni. Echter de kans dat deze maatregelen worden doorgetrokken zijn reƫel aanwezig. Het betekent ook niet dat het virus per 1 juni voorbij is maar hopelijk controleerbaar. Wij, als Stichting Feestweek Bergentheim, zien dan niet dat de maatregel voor grotere groepen/evenementen vervalt.

 

Het was gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus eigenlijk geen moeilijk besluit. Natuurlijk vinden we het jammer dat we iedereen moeten teleurstellen, omdat de voorbereidingen van deze week al in volle gang waren. Maar ieders gezondheid is nu het belangrijkste, dus moeten wij ook onze verantwoordelijkheid nemen.
Dit zijn buitengewone omstandigheden en hoewel de situatie buiten onze macht ligt hopen we op jullie begrip. Laten wij met zijn allen ertoe bijdragen dat deze situatie spoedig tot een goed einde zal komen.

 

Groeten,

 

Stichting Feestweek Bergentheim.