Bedankt feestweek 2023..

Week 25 Feestweek Bergentheim 2023

 

Afgelopen week was het van 19 – 24 Juni weer zover, de jaarlijks terugkerende feestweek in Bergentheim. De weersvoorspellingen waren ons voorafgaand aan het dorpsfeest goed gezind.

Iedere dag is een geslaagd feest voor de bewoners van Bergentheim geweest en dat kan alleen maar dankzij de gulle sponsoring van al onze sponsoren waar we niet zonder kunnen .

 

De maandagavond werd afgetrapt door een Sjantykoor avond, De Bingo was door de voorspelling van slechte weersomstandigeheden op een heel andere locatie maar daardoor niet minder en ik denk zelfs met een recorddeelname zat de sporthal bommetje vol . Spuitvoetbal was ook zeer geslaagd helaas moesten er 7 teams afvallen door middel van loting.

 

De zomeravondmarkt was dit jaar regenachtig maar het bezoekers aantal was er niet minder om net als de Afterparty waar menig (oud) Bergentheimers elkaar elk jaar weer ontmoeten tot in de late uurtjes. De Banthumloop was denk ik wel een van de warmste ooit veel mensen langs het parcour hebben de deelnemers erdoor heen geholpen.

 

Afgesloten werd met het KOM OK festival met heel veel muziek, kinderactiviteiten, truck rondrit en een helicoptervlucht . We kregen hier weer veel positieve reacties op, en gezien de diversiteit aan bezoekers komen we steeds dichter bij ons doel een festival voor iedereen te zijn.

 

Mag ik jullie allen persoonlijk danken voor een geweldige Feestweek dat we met zijn allen hebben gevierd.En langs deze weg het moment alle sponsoren, brandweer Bergentheim, bezoekers, vutters, vrijwilligers,Veenlust deelnemers en ons eigen Feestweek team te bedanken.

 

Zonder jullie passionele inzet was dit nooit mogelijk geweest.

 

BEDANKT

 

Voorzitter van de Stichting Feestweek Bergentheim

Bert Jonkeren